Skip to main content
  • Over roma koudetechniek

Ronald Urbanus

Over roma koudetechniek

roma koudetechniek is ontstaan in 2014. Directeur en oprichter Ronald Urbanus draait echter al veel langer mee in de wereld van koudetechniek.

Gevraagd naar zijn motivatie voor de oprichting van roma, antwoordt Ronald:

“In de praktijk viel mij op dat vaak iets besloten wordt wat de installateur goed uitkomt, zonder daarbij het belang van de klant voorop te stellen. Voor mij was de tijd rijp dit anders aan te pakken. Met een persoonlijke en klantgerichte dienstverlening waarin de klant centraal staat.

Onze aanpak houdt in dat de klant geadviseerd wordt in wat voor hém het beste is en dit kan meer dan één oplossing zijn. De kansen en mogelijkheden zijn bij elk bedrijf anders. Het is belangrijk mee te denken, innovatief en flexibel te zijn. Zo kan voor iedere klant een uniek concept worden uitgewerkt dat het beste past bij zijn bedrijfsvoering. De specifieke eisen, wensen en het belang van de klant staan hierbij centraal. Wij leveren maatwerk tegen aantrekkelijke tarieven.

Voor de levering van producten zijn wij onafhankelijk en niet merk gebonden. Deze aanpak maakt de kwaliteit van onze dienstverlening optimaal en de beheersbaarheid gegarandeerd.”