Skip to main content
  • Diensten

ADVIES EN BEGELEIDING

roma koudetechniek beschikt over de juiste kennis en ervaring binnen diverse markten, waaronder de procesindustrie, ijs- en skibanen, logistiek, AGF, vlees en vleesverwerking en pluimvee (slacht en verwerking).

Om uw installatie voor te bereiden op de toekomst verzorgt roma ook het uitfaseren van koudemiddelen en het uitvoeren van een volledige energiescan. Wij adviseren u ook over logistiek, energie- en waterbesparingsmogelijkheden, subsidiemogelijkheden en Milieu- wet- en regelgeving, als uw bedrijfsstrategie hierom vraagt. Hierbij kunt u ook denken aan uw investerings- of exploitatiescenario op lange termijn.

Of het nu gaat om advies of begeleiding, u bent ervan verzekerd dat u maatwerk krijgt geleverd.

NIEUWBOUW

roma staat voor ruime ervaring in de internationale, industriële koudetechniek. Gecombineerd met een unieke, klantgerichte aanpak.

Ook als het gaat om nieuwbouw, beschikt roma over de juiste kennis en ervaring. Inmiddels heeft roma bijgedragen aan verschillende nieuwbouwprojecten.

SERVICE EN ONDERHOUD

roma koudetechniek is uw servicepartner op het gebied van koude- en installatietechniek. roma beschikt over kennis van en ervaring binnen diverse markten, waaronder de procesindustrie, logistiek, AGF, vlees en vleesverwerking, pluimvee (slacht en verwerking), ijs- en skibanen.

Wij bieden u een totaal servicepakket bestaande uit: volledig beheer, preventief onderhoud, advisering op maat, het uitvoeren van reparaties, modificaties, renovaties en het direct verhelpen van storingen, opgevolgd door advies gericht op preventie. Wij werken uitsluitend met ervaren, gemotiveerde en betrokken industriële vaktechnici, die 365 dagen per jaar beschikbaar zijn. Deze technici zijn F-gassen erkend, bekend met de PED Richtlijn en specialisten op het gebied van industriële koudetechniek. Op het gebied van waterbehandeling, besturing en reiniging werken wij samen met betrouwbare partners.